Forsidebilde SurfersBeach

Reiseartikler

Oslo

Oslo Radhus

Oslo er i en europeisk sammenheng en liten by. Oslo er allikevel en velstående by med et stadig mer internasjonalt og multikulturelt preg. Alle snakker om hvor dyr Oslo er, og det stemmer nok, hvis du ikke kjenner byen og vet hvor du bør gå. Oslo er uansett stort sett rimeligere enn resten av Norge, så fremt du ikke skal kjøpe deg en leilighet. Hovedstaden i Norge har et bedre utvalg av hoteller, butikker og attraksjoner enn noen annen norsk by. Men den er nok ikke den vakreste byen i Norge. Men desidert den som har mest å tilby turister på besøk!

De aller fleste velger fornuftig nok å besøke Oslo i sommermånedene, når man kan rusle rundt i solskinnet og temperaturene ofte ikke står tilbake for sydlige Europa. Oslo er en svært grønn by, med store parker rundt sentrum hvor folk samles for sosialt samvær, grilling og solbading.  Det er også nok av både gallerier, museer og aktiviteter for barn til at de fleste kan ha noen hyggelige dager i Norges hovedstad.

Om vinteren er Oslo sentrum ofte et trist skue, selv om noen ordentlige vinterdager gjør byen svært så vakker. Den aktive turist har uansett kort vei til skiløyper og skibakker. Det holder faktisk å ta T-banen en kort tur for å oppleve flott natur og gode skiløyper.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.