• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Reiseplanetens misjon og visjon !

Reiseplanetens misjon er å hjelpe folk flest til en bedre ferie.

Hos oss skal du finne informasjon om reisemål, attraksjoner og opplevelser som både inspirerer deg til å reise og som medvirker til at din neste reise også blir den beste. Vi skal gjennom brukervennlig og relevant informasjon gi deg det du trenger for at nettopp din reise skal bli så vellykket som mulig. Vi underholder og skaper glede gjennom en fotogallerier, videofilmer og mye annet. Alt for at du skal kunne hygge deg med vår side alene eller sammen med andre.Reiseplaneten.no har en visjon om å bli skandinavias største og ledende nettsted for reiseinformasjon. Ikke minst har vi store og ikke minst lese- og utskriftsvennlige reiseguider slik at du enkelt og raskt kan hente dine egne reiseguider på papir for de mest attraktive reisemålene i verden.

Reiseplaneten.no samarbeider med aktører og personer med lang, variert og bred erfaring fra reiselivet. Reiseplaneten.no eies og drives av Ambrosia Norge ANS. Ambrosia Norge ANS ble stiftet i 1992 og har i mange år levert innhold av høy kvalitet på ulike medier.

En viktig fellesnevner er at alle som bidrar på Reiseplaneten.no lever og ånder for reiser og alt det bringer med seg.

Ønsker du å bidra på Reiseplanetens sider? Bruk aktivt vår facebookside www.facebook.com/reiseplaneten. Eventuelt kan du sende en mail til  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og forklar hva du kan tenke deg å gjøre.

Redaktør for Reiseplaneten : Bengt E Olsen, info(alfakrøll)reiseplaneten(dot)no

Tlf: +47-924 814 90
Postadresse: Ambrosia Norge ANS, Granveien 11, 1394 Nesbru