Forsidebilde SurfersBeach

Fly til Skopelos

Du kan fly til Skiathos med charterselskaper som f.eks. Apollo eller rutefly til Aten og videre der med innenlandsfly. Alternativt kan du fly med rutefly til Aten og fly videre herfra til Skiathos. Flyturen fra Aten til Skiathos tar ca 1 time.Flyplassen i Skiathos er liten og rullebanen dukker nesten opp fra intet når du flyr over hav, hav og atter hav!

Et stopp i Aten?

Atens nye, internasjonale flyplass ligger 25 kilometer øst for sentrum, og har blitt kåret til sør-Europas beste flyplass flere ganger. Fra flyplassen kan du ta buss, metro eller tog inn til sentrum av Aten, dette koster ca. 100 kroner. En taxi vil normalt sett koste deg ca. 300 kroner, og turen kan ta rundt en time, avhengig av tidspunkt og trafikk. Sørg for at taksameteret er påskrudd og viser tariff 1. Tariff 2 skal kun brukes etter midnatt.

SAS flyr direkte fra Oslo til Aten i høysesongen, på lørdager. Flyturen tar rundt 3 timer og 45 minutter.
Andre selskaper som flyr til Aten med en mellomlanding er blant annet Lufthansa, som flyr fra Gardermoen via Frankfurt eller München, og Czech Airlines, som flyr via Praha.

Fra andre norske byer som Bergen, Stavanger og Trondheim vil antagelig det greieste være å bruke SAS via København eller KLM via Amsterdam. I alle tilfeller må du regne med å betale minst 2200 kroner for en tur/retur-billett, og at flyturen tar totalt rundt seks timer inkludert flybytte.

Klikk her for å finne beste priser med rutefly

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 

Skopelos-guiden!

  • Skopelos

    Skopelos er en øy som lenge har levd delvis skjermet for den verste masseturismen, en årsak er naturlig nok at den eneste...

  • Fly til Skopelos

    Du kan fly til Skiathos med charterselskaper som f.eks. Apollo eller rutefly til Aten og videre der med innenlandsfly....