Hotell i Nice

nice hotel negresco

Nice har et godt utvalg hoteller, alt fra ungdomsherberger til luksushoteller. Bare de beste hotellene i Nice kan tilby havutsikt, med adresse langs strandpromenaden. I Nice, som i mange andre storbyer, finner du de fleste 1–2 stjerners hoteller og de rimeligste av 3-stjerners hotellene i området rundt jernbanestasjonen. Dette området viser ikke den peneste siden av byen, men beliggenheten er sentral.


Photo: "Hotel Negresco (2)" by Krzysztof Biegański, Polska, Kbiegan - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Commons.

Ellers finner du et godt utvalg turistklassehoteller (3–4 stjerner) rundt om i byen. Det meste i Nice kan nås i gangavstand, så uansett hvor du bor er du aldri langt unna begivenhetenes sentrum.

Planlegger du å reise til Nice i juli–august, kan det anbefales å være tidlig ute med hotellbestillingen, da det er høysesong og hotellene fort kan bli fulle.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


Følgende hoteller anbefales av kjente reisenettsteder som de som gir mest valuta for pengene av hoteller til under 1000 kroner per person per natt:

Nice Garden Hotel , 11 Rue de Congres. Lite og rimelig familiedrevet midt mellom jernbanestasjonen og stranden, noen kvartaler fra shoppingområdene. 

Hotel Rex , 3 Rue Massena. Enkelt og rimelig familiedrevet 1-stjernes budsjetthotell i shoppinggaten Rue Massena, noen minutters gangavstand fra stranden. 

Hotel Regence , 21 Rue Massena. 2-stjerners hotell i shoppinggaten Rue Massena, og tre minutters gange fra strandpromenaden. 

Le Grimaldi , 15 Rue Grimaldi. 4-stjerners hotell beliggende i en rolig, men sentral gate noen kvartaler fra strandpromenaden.

Reiseplanetens tips for hotell i Nice!

Hotel de Flore
2 Rue Maccarani
Dette 3-stjerners hotellet er et rimelig og enkelt alternativ for dem som ønsker å bo sentralt i Nice. Dette hyggelige turistklassehotellet ligger ca 150 meter fra Promenade des Anglais og stranden og noen få skritt til Nices hyggelige gågater med restauranter, butikker og underholdning.

Det er også kort vei til parkeringshus og flere buss-stopp. Gamlebyen i Nice ligger i gåavstand, ca 10 - 15 minutter fra hotellet. Hotellet har air condition og rommene er enkelt dekorert i lyse, varme farger. Størrelsen varierer. Alle rom har fasiliteter som kaffe/te-koker, hårføner, strykebrett m.m.
Kan anbefales alle som ønsker å bo sentralt, med kort avstand til det meste Nice har å tilby.Spesielle hoteller i Nice

Negresco

37, promenade des Anglais
Dette eksklusive hotellet kan ofte sees på postkort og feriebilder fra Nice på grunn av sin flotte beliggenhet på Promenade des Anglais, [se bildet først i artikkelen]. Hotellet ble bygget i 1912, og byr på mye historie og kunst og museet blir av mange ansett som et levende museum.

Hotellet er medlem av "The Leading Hotels of the World". Hotellet har 121 rom og 24 suiter. Alle rom er induviduelt dekorert i design og stil som gjenspeiler forskjellige kunstperioder fra Louis XIII til art deco, men moderne utstyr som flatskjerner og andre fasiliteter. 
 
HI
3 Avenue Des Fleurs
Dette designhotellet ligger sentralt i Nice med gåavstand til havet, shopping, gamlebyen, shopping og underholdning. Hotellet er designet av Matalia Crasset, en av Frankrikes ledende unge designere. HI hotel har 38 rom dekorert i 9 ulike design konsepter. På hotellet finnes en takterasse med svømmebasseng som gir en super utsikt over byen, fjellene og havet. 

Feriehus og leiligheter

Det er også blitt veldig populært med feriehus og leiligheter i Nice. Er dere en hel familie som reiser, eller en vennegjeng, kan dere spare penger på å leie en leilighet. Da får dere også som oftest et lite kjøkken der dere kan lage egen mat. Dere bestemmer selv når dere vil spise frokost, og ønsker dere å spare inn litt penger på matbudsjettet, kan dere jo lage flere måltider her. 

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.