Beziers

beziers cathedrale saint nazaire

Beziers er en koselig by plassert i et fantastisk landskap sør i Frankrike. Beziers er stor nok til at du kan tilbringe noen flotte dager der samtidig som byen er ypperlig som utgangspunkt for utflukter rundt om i syd-Frankrike.  Eller Spania for den saks skyld.

« Cathédrale Saint-Nazaire Béziers » par VpeTravail personnel. Sous licence Domaine public via Wikimedia Commons.Men hvorfor gå over bekken (les kanalen) etter vann? Du kan ta vandreturer rett utenfor Beziers. Naturen her er nemlig svært så vakker. Og mens vi snakker om vann. Beziers ligger ved elven Orb og har sin største attraksjon knyttet til den UNESCO-listede Canal du Midi. Kanskje ikke rart byen er kjent for sine mange vakre gamle steinbroer?

For historieinteresserte er byen et funn, med gamle kirker, en staselig katedral og flotte herskapsboliger. Men her er også muligheter for shopping og uteliv. Beziers har nemlig en hovedgate, Allées Paul Riquet som ikke er ulik Las Ramblas i Barcelona.

Klimaet i Beziers er herlig, og det å nyte noen late dager her kan abefales alle.  Selv de som ikke er frankofile. God reise til Beziers!


 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 


 

------> NEXT PAGE